CREE Syrius LED kültéri lámpa
  • Ledfény.hu
  • 3678

CREE Syrius - Új korszak a közvilágításban

CREE Syrius LED kültéri lámpa
Minimális káprázás. Maximális vizuális kényelem.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt, amikor a kereskedelmi szempontból életképes LED-technológia még gyerekcipőben járt, az energiatakarékosság volt a fő prioritás. Ma már a szabványoknak való megfelelés csak az egyik szempont a sok közül. A hangsúlyt már nem csak a teljesítményre kell helyezni, hanem a vizuális kényelemre, a kibocsájtott fény minőségére és arra, hogy ez a fény hogyan lép kölcsönhatásba a környezettel. A lámpatest fizikai kialakítása és a ház színe is fontos szerepet játszik.

Utcai világítás tervezésénél a fényerősség önmagában nem határozza meg a biztonságot vagy a használhatóságot. Alapvető fontosságú az olyan kulcsfontosságú tervezési kritériumok figyelembevétele, mint a CRI, a színhőmérséklet, a felületi reflexió és a káprázás.

A közvilágítás értékelésénél egy gyors internetes keresés során több száz példát találunk arra, hogy a helyiek arra panaszkodnak, hogy a területükön újonnan telepített LED-es közvilágítási lámpák túl fényesek - sokszor nem is a fényerő okoz problémát, hanem a gyenge káprázáscsökkentés.

 

Ezért született meg a CREE Syrius lámpája. A közvilágítás új korszakát ígérő Cree Syrius úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a folyamatban részt vevő összes érintett - villamosmérnökök, tervezők, szerelők és az ott élő emberek - igényeinek.

A Syrius forradalmi megoldást kínál a káprázás minimalizálására, miközben kiváló minőségű fényt biztosít.

 

TELJESÍTMÉNY-ÖSSZEFOGLALÓ

Lumen per Watt: Akár 130

Lumen-kibocsátás: 620 - 5,000

CCT: 2700K / 3000K / 4000K

CRI: Akár 80

Behatolás elleni védelem: IP66

Ütésállóság: IK10

Vezérlési opciók: DALI (opcionálisan)

NEMA / Zhaga opcionális

International Dark Sky Association - Nemzetközi Sötét Égbolt Szövetség jóváhagyása

CREE WAVEMAX® TECHNOLÓGIA

Közvetlen LED-ektől teljesen mentes optika, amely jelentősen csökkenti a káprázást.