Modern világítás a munkahelyen? Ipari LED szalag!
  • Ledfény.hu
  • 3678

Modern világítás a munkahelyen? Ipari LED szalag!

Modern világítás a munkahelyen? Ipari LED szalag!

Egyre több helyen korszerűsítik az ipari világítást is. A LED világítással egyszerűen érhető el a szükséges fényerő és színhőmérséklet, emellett gazdaságosabb megoldást is jelent.

Az ipari LED szalagok nagyon népszerűek. Nem véletlenül, hiszen rendkívül sokrétűen, valamint egyszerűen felhasználhatók. Segítségükkel remekül megvilágíthatók például bemutatótermekben a kiállított tárgyak, de alkalmasak általános világításra és design világításra is. Felhasználásának szinte csak a képzelet szab határt. Alkalmazható mind ipari, mind otthoni környezetben.

Az ipari LED szalag a jelölések mentén szabadon méretre vágható, általában a 12V szalagok 5, míg a 24V LED szalagok 10 cm-enként.

Az egyszínű ipari LED szalagok általában meleg fehérek, semleges fehérek vagy hideg fehérek, de akár az alapszínekben is elérhetőek. Választhatunk azonban olyan típust is, melynek színe igény szerint váltogatható. Bármelyik típust is választjuk, szükségünk van a LED szalag működtetéséhez egy tápegységre. A ki- és bekapcsolás történhet fali kapcsolóval, távirányítóval, telefonos applikációval vagy akár mozgásérzékelővel is.

Mivel az ipari LED szalagok alacsony feszültségűek, így biztonságosak és költséghatékonyak. Nem kell attól tartani, hogy túlmelegszenek vagy borsos villanyszámlát okoznak.