Ügyfél: Aktív Park Szabadidő- és Élményközpont
Típus: Kültéri világítás
Helyszín: Budapest, 17. kerület

Aktív Park Szabadidőközpont

A 17. kerületben található szabadidőközpont 11.000 m2 nagyságú területével sokféle kikapcsolódási lehetőséget nyújt, többek között kivilágított gokart pálya, játszóház, konferenciaterem, bisztró, lézerharc pálya került kialakításra.

A tulajdonos két kiemelt területen (kültéri gokart pálya, játszóház) kérte segítségünket a kültéri világítás tervezésben és a megfelelő világítótestek kiválasztásában. A gokart pálya világítási oszlopai adottak voltak, ehhez alkalmazkodva terveztük a világítást. A nagy terek megfelelő világításának tervezése mindig nagyobb kihívást jelent, mint egy zárt térben található csarnoké, ahol a világítótestek rögzítésére sokkal több lehetőségünk van.   

Végre bevethettük a CREE CFL reflektor termékcsalád legnagyobb teljesítményű (250W) tagját. Figyeltünk arra is, hogy az oszlopoktól távolabb eső részek is megfelelő megvilágítást kapjanak, ezért aszimmetrikus lencsét használtunk. A 250W teljesítményhez több mint 36.000 lm fényáram társul a 4000K reflektor esetében és az eredmény a képeken látható.

 

Megosztás
Kapcsolat