Világítás tervezés

A jó világítás kialakítása egy összetett, több lépésből álló folyamat. Különböző funkciójú terek különböző megvilágítást igényelnek. A szabvány más követelményeket ír elő egy raktárban, mint egy üzemben vagy egy irodában, ez azt is jelenti, hogy egy világítótestet egy adott feladatra tudjuk használni.

MIT? HOVÁ? HOGYAN? MIKOR? Eltérő feladatot jelent egy épülő ingatlan világítását megtervezni, mint egy régebben épült ingatlan világításkorszerűsítését elvégezni. Olyannyira különböznek ezek a feladatok, hogy más szabvány fogalmazza meg a beltérre- és kültérre vonatkozó, az útvilágításra- és a biztonsági világítása vonatkozó előírásokat.

Megvilágítás, egyenletesség, káprázás, fényáram, lux - Segítünk eligazodni a világítástechnika világában.

Vígh Sándor
Keressen minket, segítünk!
Vígh Sándor, Ügyvezető - Vezető tervező

Új ingatlan fejlesztése esetén együttműködünk a szakági felelősökkel az igények, az elképzelések egyeztetésében, amelyek alapján a tervek elkészíthetők. Egy már meglévő ingatlan világításkorszerűsítése során a megfelelő eredmény eléréséhez elengedhetetlen a helyszínen történő felmérés.

Relux- vagy DiaLux világítás tervező programban elvégezzük a szabványok szerinti világítás tervezését (leginkább a munkahelyi megvilágításra vonatkozó MSZ EN 12464: 1-2 szabvány szerint).

Kérdése van?
Lépjen kapcsolatba velünk!

   .